top of page

Over 5,7 millioner streams er et ret håndgribeligt bevis på den succes Djämes Braun har opnået over det sidste års tid. Efter triumfen hos DRs KarriereKanonen har duoen hittet med både ”Duft af Ba-cone”, ”Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge”, ”Nethinde” og ”Traktor” og senest ”Kvinder Og Kanoner” feat. Barbara Moleko. De to bagmænd har kendt hinanden siden de var teenagere og det er igennem årene blevet til en del musik. Både Pilfinger og Kenno er erfarne musikproducere og sangskrivere, og Djämes Braun er deres fælles legeplads, hvor humor, inspiration og musik kan flyde frit. Her bliver musikken til for musikkens skyld.

 

Dancehall-duoen Djämes Braun er tilbage med ørehængende melodiøsitet og noget til både hjertet og danseskoene med deres helt nye EP ”Farlig Tiger”, som er ude i dag! Første singleudspil ”Kvinder og Kanoner” feat. Barbara Moleko udkom i april og er blandt top5 mest hørte track på dansk national radio!

Efter en uafbrudt tour på 6 måneder, hvor døgnrytmen blev vendt op og ned, gik de to barndomsvenner tilbage i studiet for igen at søge ind til deres eget univers. Djämes Braun havde på forhånd besluttet et tema for musikken; nemlig, at der ikke skulle være noget tema. Sangene skulle finde deres egen form og vej og fortælle hver sin enkeltstående historie. Resultatet er en EP med højt til loftet og stof til eftertanke, og som både fører lytteren ind på klubbens pulserende dansegulv, forbi samfunds-realisme og normernes pres og ned ad barndommens nostalgiske gade.

Djämes Braun

Djämes Braun - Fugle

Djämes Braun feat. Barbara Moleko - Kvinder Og Kanoner

Djämes Braun - Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge

Djämes Braun - Traktor

BOOK NU!

Eller ring +45 20 72 71 41

Din besked er sendt. Tak for din henvendelse, vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

bottom of page