top of page

Faustix og Barbara Moleko i stærkt samarbejde!

“Don´t U Worry” (feat. Barbara Moleko) udkommer fredag d. 12. august.

 

Over 9 mio. streams af seneste single, en præsidentkampagne, guld certificeringer i Danmark og Norge samt et remix for David Guetta. Efter et forrygende forår er Faustix nu klar til at udsende sin næste single Don’t U Worry, og denne gang samarbejder han med en af de største danske sangerinder lige nu, Barbara Moleko.

 

Faustix, alias DJ og producer Morten Olsen, har haft et vildt forår:

  • I marts udkom singlen "Come Closer (feat. David Jay)”, og sangen har foreløbig rundet 9 millioner streams alene på Spotify. 

  • "Revolution", som han lavede i 2013 sammen med Diplo, blev brugt som det bærende track i Bernie Sanders præsidentkampagne i USA.

  • Efter ønske fra David Guetta remixede Faustix det officielle EM 2016-nummer "This One´s For You feat. Zara Larsson”.

 

Nu udsender Faustix sin helt nye single ”Don´t U Worry", som er lavet i samarbejde med Barbara Moleko og Captain Mackay fra twerkhall trioen Gong Fellaz.

"Jeg synes, at Barbara Moleko er supersej og jeg har altid gerne villet arbejde med hende. Faktisk skrev hun til mig en måned før jeg skulle i studiet med den nye single og spurgte, om vi skulle lave noget sammen", fortæller Faustix.

Barbara Moleko var helt solgt da hun hørte tracket:

Jeg faldt pladask for det og begyndte allerede at få idéer, så jeg hoppede direkte i studiet, da jeg kom hjem til DK. Vi havde en fest da vi lavede det, det hele var meget umiddelbart og naturligt. Og det var så sjovt at synge på engelsk igen. Det var jo sådan jeg startede min karriere”.

Faustix kan kun være enig og tilføjer om den yderst kreative proces : "Vi skulle kun bruge et par omgange i studiet sammen og så var den nye single færdig".

 

Efter at have afsluttet en større sommertur med over 30 gigs er Faustix de kommende måneder chokoladebrandet Snickers’ nye ansigt i en stor nordisk online kampagne. Det er ikke første gang, at han laver brand partnership-aftaler med store firmaer. De sidste par år har amerikanske brands som Disney, NFL, Activision, og ABC Networks nemlig arbejdet med Fautix, og han har desuden leveret musik til Hollywood-filmen "Step Up All In", Nike’s virale videoer, EA-spillet NBA 14 og Apple Watch-kampagnen. 

 

Faustix har også lavet en del remixes. Det er foreløbig blevet til over 40 stk, der tæller bl.a. et samarbejde med Diplo, samt produktioner/remixes for Chris Brown, Icona Pop og Major Lazer. Da den legendariske producer og DJ Paul Oakenfold bad Faustix lave et remix, der siden blev så stor en succes, at det banede vejen for en kontrakt med Oakenfolds label Perfecto. Senest har Fautix remixet for David Guetta i forbindelse med sommerens EM, og nu er fokus på efteråret og lanceringen af den nye single "Don´T U Worry" feat. Barbara Moleko.

          

"Don´t U Worry feat. Barbara Moleko" udkommer fredag d. 12. august.

Faustix

 

 

BOOK NU!

Eller ring +45 20 72 71 41

Din besked er sendt. Tak for din henvendelse, vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

bottom of page