top of page

Sacre Coeur blev dannet i 2014 i København og har sidenhen optrådt i både Danmark, Tyskland, Norge, Sverige og på Ibiza.

 

I 2015 udgav Sacre Coeur singlen “Dans Le Ciel” gennem pladeselskabet Simply Records. Singlen er produceret og skrevet af Sacre Coeur.  

 

Med afsæt i house, chill, deephouse og disco har Sacre Coeur igennem tiden udviklet en særlig lyd og live-performance, der opleves, anerkendes og ofte omtales som særlig og anderledes på live-scenen. Sacre Coeur består af DJ’en Anders Ponsaing, saxofonisten Simon Nielsen og percussionisten Allan Hannibal. 

 

De har alle rødder i live-musikken og har alle optrådt professionelt siden 2000 med diverse danske og internationale artister.

 

Senere i deres individuelle karrierer er kærligheden faldet på den elektroniske genre, hvorigennem de har fundet hinanden i trioen Sacre Coeur.

 

En energisk og ny måde at opleve en perfekt sammensmeltning af live-performance og genkendelige tracks med en snert af frækhed, pulserende beats og musikalitet.

 

Sacre Coeur er ikke kun energi, beats og sax hook-lines, Sacre Coeur er også en musikalsk oplevelse af et perfekt og unikt sammenspil mellem DJ, saxofon og percussion - der bliver til en samlet og overbevisende levering af genklang fra fortiden til nutiden; ”From past tracks to a new sound”.

 

Sacre Coeur

SH_Forside_TrioSacreCoeur_edited.jpg

BOOK NU!

Eller ring +45 20 72 71 41

Din besked er sendt. Tak for din henvendelse, vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

bottom of page