top of page

Til at skabe en god stemning, under middagen eller receptionen, leverer Ken  Thinggaard stemningsfyldt klavermusik af høj karat. Rep. spænder fra pop, jazz, filmmusik, klassisk, internationale hits leveret i lækre indpakninger. 

Naturligvis akkompagnerer Ken de sange og musiske indslag, der måtte komme. Ken har meget stor erfaring i at spille til selskaber, han blev bl.a. booket af Sigurd Barrett til hans fødselsdag. Ken medbringer selv el klaver, hvis der ikke står flygel/klaver. Han kan også bookes med sangerinde eller saxofonist efter ønske.

 

Vil du have en stilfuld hyggepianist med situations-sans, som kan skabe en behagelig atmosfære til dit arrangement, er Ken Thinggaard et godt bud. Med meget stor  erfaring og en konservatorieuddannelse i ryggen, har han hvad der skal til for at du og dine gæster kan læne jer trygt tilbage i sædet. Der spilles bl.a. pop, jazz og evergreens, men også blandet musik fra den danske sangskat samt helt nye hits fra radioen. Kan også books med sangerinde eller saxofonist.

 

Ken Thinggaard

BOOK NU!

Eller ring +45 20 72 71 41

Din besked er sendt. Tak for din henvendelse, vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

bottom of page